Mobiliteit

Snelheidsbeperking 50 km per uur in Doornboomstraat (tussen Koning Albertstraat en Brandemolenstraat) . Iets verderop is dat ook (zonder woningen), en thv Punt is dat ook.

Wegens enkele bochten is het hier toch gevaarlijk voor fietsende kinderen als wagens 70 rijden. Als het thv Punt kan, misschien ook thv brandemolenstraat?

Reacties
  • Jan B

    ongeveer 2 jaren geleden

    De reden dat er nu een beperking is, komt omdat ik bij NV de scheepvaart mijn beklag heb gedaan over de onveiligheid van hun omleiding die daar nu ligt tgv het afsluiten van de dijk op verschillende plaatsen. Vermoedelijk is deze beperking dus slechts tijdelijk. Mijn voorstel was ook om de omleiding van de fietsostrade door te trekken langs Haneveld en zo richting Winkelom om 2 omleidingen tegelijk te overbruggen op een efficiente en veilige manier (want de kiezels en putten in Wilders in de regen 's nachts zijn dat allesbehalve en zorgen voor meer KM's) Voor mij mag de beperking gerust blijven en uitgebreid worden. Het zijn ten slotte landbouwweggetjes: bewoners zijn vragende partij, landbouwers hebben er geen last van want die mogen toch maar 40km/h (+-10%) en re rest is sluipverkeer en kan beter aangemoedigd worden om de voorziene grote banen te gebruiken...