Hoe werkt Zeggetis?

Registreer en geef je bijdrage

Om een bijdrage in te dienen, moet je je eerst registreren op de site. Nadien kan je een thema kiezen en je idee ingeven.

Beschrijf je idee zo goed mogelijk met een goede titel en heldere uitleg, geef eventueel een leuke foto mee en motiveer waarom het volgens jou een goed idee is. Geef helder aan hoe je dit ziet en waar. Lees ook zeker eens de spelregels van het platform!

Deel en stem

Roep je vrienden, buren en kennissen op om te stemmen op je idee voor de stad. Moedig hen ook aan om zelf een voorstel in te dienen! Kijk ten slotte eens naar de ideeën van de andere inwoners, stem op wat je leuk vindt of laat je mening over een idee achter.

Kinderen

We willen uiteraard ook veel vragen van kinderen jonger dan 16 ontvangen. Maar om privacyredenen kunnen die zich niet rechtstreeks registreren.

Als kinderen of jongeren jonger dan 16 jaar willen deelnemen aan het project dan kan dat wel via een registratie van een persoon die het recht heeft om het ouderlijk gezag uit te oefenen over het betrokken kind of jongere onder de leeftijd van 16 jaar.