Goed bereikbaar, beperkt doorrijdbaar

Maak van de ring effectief een RING! Dit zou de echte problemen oplossen, terwijl dit "plan" van jullie enkel frustraties, geld- en tijdverspilling met zich gaat meebrengen.

Als jullie zich nu eerst is zouden bezig houden met het EFFECTIEVE probleem op te lossen van de "ring" die geen ring is, gaan jullie een pak van de kleinere problemen binnen ring in één klap mee oplossen! Hetgeen jullie voorstellen gaat alleen frustraties, weglopen van winkels en geldverspilling met zich meebrengen. Als jullie een geel centrum willen met alleen maar interimkantoren, appartementen en nachtwinkels, moeten jullie dit plan vooral uitvoeren. Als jullie daarentegen eens moedig willen zijn en het echte probleem aanpakken, iets wat jullie voorgangers ook telkens maar voor zich uitschuiven, dan gaan jullie een echte verbetering te weeg brengen. Ik kan alleen maar hopen dat er eens iemand met "ballen" opstaat bij jullie, die dit zinloos plan van de kaart veegt, en de nodige stappen gaat ondernemen!

Reacties
 • jan vdw

  ongeveer 1 jaar geleden

  Ik ben het eens dat de ring een zeer hoge prioriteit verdient. Het sluiten van de ring alleen zal zeker niet volstaan. Er zullen echter nog heel wat meer aanpassingen nodig zijn om de toegankelijkheid en vlotter verkeer op de ring te verbeteren. Maar dit betekent helemaal niet dat deze oefening zinloos is. Het ene sluit het andere niet uit.

 • Ellen G

  ongeveer 1 jaar geleden

  Er wordt al zolang over gepraat. Wie durft er nu eindelijk eens op tafel kloppen en de daad bij het woord voegen?! Dan moeten we mss niet nog eens 30 jaar wachten.....

 • Hans M

  ongeveer 1 jaar geleden

  Zinloos zou ik het plan dat voorlegt niet noemen, het verhelpt wel bepaalde problemen. Maar het is de nagel op de kop dat de hoofdoorzaak van veel onheil de 3/4 ring is.

 • Geert DW

  ongeveer 1 jaar geleden

  Met de slogan "Geel, je komt er, je blijft er" lacht men al jaren. Het is er fijn wonen, maar Je geraakt nu eenmaal moeilijk in en/of uit Geel. Op de halve ring is het in de spitsuren aanschuiven voor wie van Turnhout naar Mol wil rijden. Voor het verkeer komende van de E313 richting centrum, Turnhout of Mol hetzelfde. In huidige situatie geraakt je vlotter door het centrum dan via de halve ring. Akkoord om geen doorgaand verkeer meer toe te laten, maar zorg aub eerst voor een betere ontsluiting alvorens alles nog verder te laten vastlopen!

 • Sofie L

  ongeveer 1 jaar geleden

  Eindelijk iemand die eens zegt wat de essentie is!

 • Yves T

  ongeveer 1 jaar geleden

  Dit is inderdaad de enige oplossing die een verschil gaat kunnen maken. De rest is gewoon tijd- en geldverspilling.

 • marcel l

  ongeveer 1 jaar geleden

  Ik zal normaal gezien de doortrekking van de ring nooit meemaken. 10 20 30 jaar, wie zal het zeggen. Daarom moet er nu al iets gebeuren. Of gaan we wachten op slachtoffers door de gevaarlijke toestanden in Geel. Ik ben een persoon met principes, elk slachtoffer dat er zou vallen, is op rekening van de politieker die passief toekijken. Is 5 jaar nietsdoen niet genoeg? De illusie, de ring door trekken binnen een aantal jaren. Ik moet spijtig genoeg die ballon doorprikken. Dat is natuurlijk de oplossing. Maar het geld ervoor gaat nu naar de Oosterweelde. Ik geloof in 2016 dat het was. Heeft een bepaalde partij, heel de procedure afgestopt. Nu zijn ze terug van nul moeten beginnen. Je ziet zolang kun je niet wachten.....

 • Dirk V

  ongeveer 1 jaar geleden

  Het doortrekken van de ring kan nog iets zijn voor +- 15 à 20 jaar duren voordat ze nog maar de eerste spade in de grond zullen steken. Maar dat is wel de ultieme oplossing.