Geef jouw idee!

Update: de participatieronde is ondertussen voorbij. De stad gaat aan de slag met de resultaten van het participatiemoment

Graag maken we van het Heilig Hartplein een groener plein met ruimte voor avontuurlijke speelelementen. De groendienst van de stad heeft een eerste ontwerp voorbereid dat als basis kan dienen voor andere (speel)elementen die erop geplaatst kunnen worden. De groene indeling zie je in de video en afbeeldingen hieronder. Je ziet al enkele speelelementen (kabelbaan, glijbaan ...) op het ontwerp die op deze plaats kunnen passen. De stad hield in het eerste ontwerp voor het speelplein alvast rekening met de aanbevelingen van het label kindvriendelijke stad. Nu is het tijd voor de buurtbewoners, zowel kinderen als volwassenen om hun meningen en ideeën door te geven!  

Wat kan jij nog mee bepalen?
Welke toffe speel- of ontmoetingselementen zou jij graag op het pleintje hebben? Moet de kabelbaan er voor jou zeker komen? Heb je liever geen glijbaan maar wil je iets om te klimmen? Kom op 19 mei tussen 13 en 15 uur naar het inspraakmoment op het plein en geef jouw idee! Je krijgt op het inspraakmoment een plan van het pleintje waarop je zelf aan de slag kunt gaan met heel wat losse (speel) elementen. De voorgestelde speelelementen op het ontwerp zijn dus slechts suggesties, er staat nog niets vast! 

Geraak je er niet op 19 mei maar wil je wel je idee doorgeven? Stuur dan voor 20 mei jouw suggestie door naar jeugd@geel.be en dan wordt het mee opgenomen in de resultaten. Geef gerust ook je opmerkingen over dit groenontwerp door, het ontwerp kan nog worden aangepast maar een groen plein vormt sowieso wel de basis.